Als het museum open gaat is dat nog maar het begin. Er moet veel gebeuren. Hierboven ziet men een afbeelding met de toenmalige koningin Beatrix met uiterst rechts Nico Bloembergen uit Bilthoven, winnaar van de Nobelprijs natuurkunde (laserspectografie) in 1981. (Foto Nationaal Archief.)

De Bilt had meer Nobelprijswinnaars, die opgenomen moeten worden in ons museum. En er zijn veel meer te beschrijven onderwerpen. Bijvoorbeeld – een willekeurige opsomming – de bunkercomplexen uit Wereldoorlog II, het Koetshuis van Eyckenstein, de ‘snelwegerfabriek’ van Olland, beelden van historische sportmanifestaties, etc. Er zal worden gewerkt aan straatnaamhistorie.

Voor dit alles doet Online Museum De Bilt een beroep op u om mee te werken en het museum levend te houden, om onderwerpen aan te dragen of om actief deel uit te maken van het team dat de site in stand houdt, nuttig, representatief en ‘bij de tijd’. Niet alles is plaatsbaar, maar zonder de actieve bezoeker en medewerker kunnen we niet. Als u een bijdrage wilt schrijven: mail ons, en wij sturen u het format toe. Als u anderszins mee wilt werken: laat het ons weten. Ons museum verdient een toekomst! We houden u door middel van onze nieuwsbrief op de hoogte (een nieuwsbrief die niet zonder bijdragen uit de Biltse samenleving kan bestaan).