De Nieuwsbrief van het Online Museum De Bilt van april is uit.

Hierin aandacht voor ziekte en gezondheid, de geschiedenisvondst van de maand en natuurlijk het laatste nieuws over de oorlog en 75 jaar bevrijding. U kunt de nieuwsbrief lezen door hier te klikken

Redactie: Veroniek Clerx

Wilt u de nieuwsbrief in uw emailbox ontvangen, meldt u zich dan aan op nieuwsbrief@onlinemuseumdebilt.nl

Van het RHCVV: Ook de coronacrisis wordt weer historie

Over 100 jaar lezen onderzoekers over de corona-epidemie van 2020, en zowel overheidsarchieven als particuliere archieven zullen dan van essentieel belang zijn voor hun onderzoek. Om deze reden willen wij, het Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen, samen met andere archiefdiensten, erfgoedinstellingen en mediabedrijven een (digitaal) archief bouwen over het coronavirus. Hoe u kunt meehelpen? Leest u hier de gehele brief.