Eind augustus startten de werkzaamheden voor de de tweede Biltse faunatunnel. Het Online Museum haalt herinneringen op aan de voormalige tramlijn over de Utrechtseweg. Leest u over het verband tussen het één en het ander.

De redactie heeft niet stilgezeten tijdens de vakantieweken. Binnenkort verschijnt het resultaat in de vorm van twee nieuwe E-books. U als lezer bent tijdens de zomer betrokken gebleven zodat we veelvuldig werden verrast met informatie of met vragen die ons als redactie op nieuwe ideeën brachten.

Bekijkt u hier de gehele nieuwsbrief met speciale aandacht voor Open Monumentendag 2020

Wilt u de nieuwsbrief in uw emailbox ontvangen, meldt u zich dan aan op nieuwsbrief@onlinemuseumdebilt.nl

Wilt u nieuwsbrieven terugkijken? Gebruik dan zoekfunctie: nieuwsbrief

VC